Op een zwoele zomeravond gaat er niets boven een barbecue. Een heerlijk bijgerecht is een spies met Tiny Potatoes om de maaltijd te completeren.
Als je spiesen van hout gebruikt, laat ze dan minimaal 15 minuten weken in een bakje met water.
Kook de Tiny Potatoes 8 minuten en giet ze vervolgens af.
Meng in een kom de rozemarijn, knoflook, kerriepoeder en olijfolie. Voeg naar smaak peper en zout toe.
Voeg de Tiny Potatoes toe aan dit mengsel en meng dit goed. Laat de aardappelen minimaal een uur (afgedekt) marineren.
Rijg de Tiny Potatoes aan de prikkers en bak ze vervolgens op de barbecue. Keer ze regelmatig.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Als je spiesen van hout gebruikt, laat ze dan minimaal 15 minuten weken in een bakje met water.
Kook de Tiny Potatoes 8 minuten en giet ze vervolgens af.
Meng in een kom de rozemarijn, knoflook, kerriepoeder en olijfolie. Voeg naar smaak peper en zout toe.
Voeg de Tiny Potatoes toe aan dit mengsel en meng dit goed. Laat de aardappelen minimaal een uur (afgedekt) marineren.
Rijg de Tiny Potatoes aan de prikkers en bak ze vervolgens op de barbecue. Keer ze regelmatig.