MoeilijkheidsgraadBeginner

Op een zwoele zomeravond gaat er niets boven een barbecue. Een heerlijk bijgerecht is een spies met Tiny Potatoes om de maaltijd te completeren.

Tiny Potatoes van de barbecue
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd15 minutenKooktijd8 minutenTotale tijd23 minuten
 5 Tiny Potatoes per spies
 Rozemarijn
 1 Teen knoflook, geperst
 Kerriepoeder
 Olijfolie
 Peper en zout
 Lange satéprikkers of spiesen
1

Als je spiesen van hout gebruikt, laat ze dan minimaal 15 minuten weken in een bakje met water.

2

Kook de Tiny Potatoes 8 minuten en giet ze vervolgens af.

3

Meng in een kom de rozemarijn, knoflook, kerriepoeder en olijfolie. Voeg naar smaak peper en zout toe.

4

Voeg de Tiny Potatoes toe aan dit mengsel en meng dit goed. Laat de aardappelen minimaal een uur (afgedekt) marineren.

5

Rijg de Tiny Potatoes aan de prikkers en bak ze vervolgens op de barbecue. Keer ze regelmatig.

Cooking Method

Ingrediënten

 5 Tiny Potatoes per spies
 Rozemarijn
 1 Teen knoflook, geperst
 Kerriepoeder
 Olijfolie
 Peper en zout
 Lange satéprikkers of spiesen

Aanwijzingen

1

Als je spiesen van hout gebruikt, laat ze dan minimaal 15 minuten weken in een bakje met water.

2

Kook de Tiny Potatoes 8 minuten en giet ze vervolgens af.

3

Meng in een kom de rozemarijn, knoflook, kerriepoeder en olijfolie. Voeg naar smaak peper en zout toe.

4

Voeg de Tiny Potatoes toe aan dit mengsel en meng dit goed. Laat de aardappelen minimaal een uur (afgedekt) marineren.

5

Rijg de Tiny Potatoes aan de prikkers en bak ze vervolgens op de barbecue. Keer ze regelmatig.

Notes

Tiny Potatoes van de barbecue