MoeilijkheidsgraadBeginner

Via www.lekker-ite.nl

Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd10 minutenKooktijd40 minutenTotale tijd50 minuten
 200 g Tiny Potato
 4 eetlepel Olijfolie
 3 stokjes Rozemarijn
 2 teentjes Knoflook
 Peper
 Grof zeezout
 Aioli
1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2

Meng in een schaaltje de olijfolie met de uitgeperste teentjes knoflook, de fijngesneden tijm en rozemarijn en peper en zout.

3

Was de Tiny Potatoes en verdeel ze over een ovenschaal.

4

Besprenkel de Tiny Potatoes met de kruidenolie en zorg dat alle Tiny's bedekt zijn.

5

Plaats de ovenschaal in de oven en bak de Tiny Potato gedurende 40minuten.

6

Prik even met een vork in een Tiny Potato om te controleren of ze gaar zijn.

7

Serveer de Tiny Potatoes met aioli.

Ingrediƫnten

 200 g Tiny Potato
 4 eetlepel Olijfolie
 3 stokjes Rozemarijn
 2 teentjes Knoflook
 Peper
 Grof zeezout
 Aioli

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2

Meng in een schaaltje de olijfolie met de uitgeperste teentjes knoflook, de fijngesneden tijm en rozemarijn en peper en zout.

3

Was de Tiny Potatoes en verdeel ze over een ovenschaal.

4

Besprenkel de Tiny Potatoes met de kruidenolie en zorg dat alle Tiny's bedekt zijn.

5

Plaats de ovenschaal in de oven en bak de Tiny Potato gedurende 40minuten.

6

Prik even met een vork in een Tiny Potato om te controleren of ze gaar zijn.

7

Serveer de Tiny Potatoes met aioli.

Notes

Tiny Potato uit de oven #2