MoeilijkheidsgraadBeginner

Zin in Hollandse pot, zonder aardappelen te schillen en nét even anders dan anders? Probeer dan dit recept met gekookte aardappelen en verse kruiden. De kruiden versterken de smaak van de aardappelen. Aangevuld met een frisse salade met komkommer en tomaat en een (vegetarische) hamburger, heb je binnen no-time een volledige maaltijd op tafel staan.

Gekookte Tiny Potatoes met verse kruiden
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd5 minutenKooktijd15 minutenTotale tijd20 minuten
 200 g Tiny Potatoes (per persoon)
 Verse dille
 Peper
 Zout
1

Doe de Tiny Potatoes ongeschild in een pan en voeg water toe tot ze net onder water staan

2

Breng de aardappelen aan de kook en laat ze zo’n 10-15 minuten koken.

3

Giet de Tiny Potatoes af en leg ze op een serveerschaal.

4

Bestrooi de aardappelen met verse dille, (zee)zout en peper naar smaak.

Categorie

Ingrediënten

 200 g Tiny Potatoes (per persoon)
 Verse dille
 Peper
 Zout

Aanwijzingen

1

Doe de Tiny Potatoes ongeschild in een pan en voeg water toe tot ze net onder water staan

2

Breng de aardappelen aan de kook en laat ze zo’n 10-15 minuten koken.

3

Giet de Tiny Potatoes af en leg ze op een serveerschaal.

4

Bestrooi de aardappelen met verse dille, (zee)zout en peper naar smaak.

Notes

Gekookte Tiny Potatoes met verse kruiden