MoeilijkheidsgraadBeginner

Er gaat niks boven gebakken aardappelen. De Tiny Potatoes lenen zich daar ook prima voor. Lekker met bijvoorbeeld een stukje vlees(vervanger), een frisse salade en/of groenten. En natuurlijk een flinke klodder echte mayonaise. 😉

Gebakken Tiny Potatoes uit de koekenpan
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd15 minutenKooktijd10 minutenTotale tijd25 minuten
 200 g Tiny Potatoes (per persoon)
 Olijfolie of boter om in te bakken
 2 Tenen knoflook, geperst of in stukjes gesneden
 Verse of gedroogde rozemarijn
 Peper en zout naar smaak
1

Snijd de Tiny Potatoes in kwarten en kook ze 10 minuten in water met zout. Giet vervolgens af en laat ze even staan met het deksel op de pan.

2

Verhit olijfolie of boter in een koekenpan en bak de Tiny Potatoes in 10 minuten op middelhoog vuur tot ze goudbruin zijn.

3

Voeg vervolgens de blaadjes van de rozemarijn, de knoflook en eventueel peper en zout toe en bak dit nog 1 minuut mee.

Cooking Method

Ingrediënten

 200 g Tiny Potatoes (per persoon)
 Olijfolie of boter om in te bakken
 2 Tenen knoflook, geperst of in stukjes gesneden
 Verse of gedroogde rozemarijn
 Peper en zout naar smaak

Aanwijzingen

1

Snijd de Tiny Potatoes in kwarten en kook ze 10 minuten in water met zout. Giet vervolgens af en laat ze even staan met het deksel op de pan.

2

Verhit olijfolie of boter in een koekenpan en bak de Tiny Potatoes in 10 minuten op middelhoog vuur tot ze goudbruin zijn.

3

Voeg vervolgens de blaadjes van de rozemarijn, de knoflook en eventueel peper en zout toe en bak dit nog 1 minuut mee.

Notes

Gebakken Tiny Potatoes uit de koekenpan