Er gaat niks boven gebakken aardappelen. De Tiny Potatoes lenen zich daar ook prima voor. Lekker met bijvoorbeeld een stukje vlees(vervanger), een frisse salade en/of groenten. En natuurlijk een flinke klodder echte mayonaise. 😉
Snijd de Tiny Potatoes in kwarten en kook ze 10 minuten in water met zout. Giet vervolgens af en laat ze even staan met het deksel op de pan.
Verhit olijfolie of boter in een koekenpan en bak de Tiny Potatoes in 10 minuten op middelhoog vuur tot ze goudbruin zijn.
Voeg vervolgens de blaadjes van de rozemarijn, de knoflook en eventueel peper en zout toe en bak dit nog 1 minuut mee.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Snijd de Tiny Potatoes in kwarten en kook ze 10 minuten in water met zout. Giet vervolgens af en laat ze even staan met het deksel op de pan.
Verhit olijfolie of boter in een koekenpan en bak de Tiny Potatoes in 10 minuten op middelhoog vuur tot ze goudbruin zijn.
Voeg vervolgens de blaadjes van de rozemarijn, de knoflook en eventueel peper en zout toe en bak dit nog 1 minuut mee.