MoeilijkheidsgraadBeginner

Op een zwoele zomeravond gaat er niets boven een barbecue. Een heerlijk bijgerecht is een Tiny Potato salade, zo klaar!

Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd15 minutenKooktijd8 minutenTotale tijd23 minuten
 1,50 kg Tiny Potato
 2 Sjalotten, gesnipperd
 4 Augurken, in kleine blokjes
 150 g Griekse Yoghurt
 3 eetlepel Mayonaise
 15 g Verse bieslook, fijn gesneden
1

• Doe de Tiny Potatoes ongeschild in een pan en voeg water toe tot ze net onder water staan.
• Breng dit aan de kook en laat ze 6 tot 8 minuten koken.
• Giet de Tiny Potatoes af en laat ze afkoelen in een koudwaterbad.
• Snijd de Tiny Potatoes in stukjes naar gewenste grote als ze afgekoeld zijn.
• Doe alle ingrediënten in een ruime kom en meng het door elkaar.
• Eventueel Griekse yoghurt en/of mayonaise toevoegen naar smaak.

Ingrediënten

 1,50 kg Tiny Potato
 2 Sjalotten, gesnipperd
 4 Augurken, in kleine blokjes
 150 g Griekse Yoghurt
 3 eetlepel Mayonaise
 15 g Verse bieslook, fijn gesneden

Aanwijzingen

1

• Doe de Tiny Potatoes ongeschild in een pan en voeg water toe tot ze net onder water staan.
• Breng dit aan de kook en laat ze 6 tot 8 minuten koken.
• Giet de Tiny Potatoes af en laat ze afkoelen in een koudwaterbad.
• Snijd de Tiny Potatoes in stukjes naar gewenste grote als ze afgekoeld zijn.
• Doe alle ingrediënten in een ruime kom en meng het door elkaar.
• Eventueel Griekse yoghurt en/of mayonaise toevoegen naar smaak.

Notes

Tiny Potato salade